avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate DanielP21

Activitate DanielP21

Bună ziua!
As dori sa stiu cum trebuie sa fie formulat contractul de muncă daca esti angajat pe post temporar si inlocuiesti o persoana care este in concediu de ingrijire copil.
Nu ar trebui sa fie scris, dau un exemplu : perioada anii, sau pana revine persoana.
Sper ca m-am exprimat bine.
Mulțumesc!
Eu am fost la asigurarea de la primul auto si mi-au deschis dosar de daune,astept raspuns de la ei. Tot ei miau zis sa merg si la celelalte, am reusit sa merg la una si mi-a zis ca nu pot sa d3schid alt dosar de daune pt ca este frauda.
Buna seara!
Venind spre casa inainte sa intru pe strada am oprit mașina sa acord prioritate mașinilor din sens invers,iar auto din spatele meu m-a lovit,pe el la lovit un alt auto care la împins din nou în mine pe primul auto,iar pe al doilea auto la lovit un alt auto. Am chemat poliția, iar a doua zi am mers la compania dr asigurări a dlui care ma lovit primul. Cei de acolo miau zis ca trebuie sa merg si la celelalte două asigurări pt ca si cei doi m-au lovit. Se poate așa ceva, adica sa fiu despăgubiri de toate cele 3 asigurări?