avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate Spiru ION

Activitate Spiru ION

Răspuns la discuția Transmitere index apometre
Multumesc mult. Voi inainta toate demersurile si va voi informa de indata ce am noutati. o zi buna
Răspuns la discuția Apometre ISTA
Domnul presedinte nu doreste sa imi arate procesul verbal al adunarii generale, dar sustine ca s-a hotarat in cadrul adunarii generale,.. pot sa contest aceasta hotarare, daca sunt sigura ca nu a existat un procent de 50+1 % care sa fie de acord cu aceasta decizie?
Da. acum avem contoare functionale, sigilate si cu verificarile la zi. nu exista un motiv anume, spune ca in adunarea generala s-a hotarat, dar nu imi arata niciun proces verbal din ziua adunarii, la care nu am putut ajunge pentru ca se face la ore la care suntem la munca.
Aici cred ca este problema, contractul cu apanova este pe numele asociatiei, nu este individual. Ce as putea face in acest caz?
Dar daca administatorul doreste sa montam apometre furnizate de compania ISTA si refuzam, din motive financiare, ne poate obliga sa platim la pausal, sume de 10 ori mai mari ca inainte de semnarea contractului de catre asociatie cu ISTA?daca nici nu am fost consultati in privinta acestui contract, nu putem sa facem nicio sesizare de incalcare a drepturilor consumatorului? multumesc mult ptr raspuns
Discuție Apometre ISTA
Buna ziua, daca presedintele asociatiei a semnat un contract pentru montarea apometrelor furnizate de compania ISTA si 30% din locatari am refuzat, din motive financiare, se poate contesta contractul asociatiei cu compania ISTA? Mentionez ca in lipsa apometrelor furnizate de ISTA suntem obligati sa platim apa la pausal, sume care depasesc si de 10 ori sumele platite anterior. multumesc!