Mașina avea numere roșii care erau expirate când am cumpărat mașina am făcut contract de vânzare cumpărare la biroul de copiat acte , proprietarul de la care am cumpărat mașina este din același oraș cu mine din Oradea mai exact ! Multumesc, am datele ei in contract și copie de pe buletinul acesteia ! Multumesc
Va multumesc pentru răspuns! Mașina este la RAR și și actele mașinii mi-au dat termen de 30 de zile , sa aduc o explicație , am găsit pe cerșim Germania deoarece este fratele celui din România de la care am cumpărat eu ma tot amâna ca îmi trimite hârtia și ma minte! Mai am 5 zile la dispoziție , dacă merg la un avocat ar fii vreo șansa sa îmi recuperez banii fati pe mașina? Sau ce pot sa fac dacă și cel din Germania declara ca nu a schimbat nimic? Nu mai știu unde sa apelez!
Buna ziua am o întrebare, am cumpărat o mașina adusă din Germania de la un domn din România la RAR am fost respins din cauza lipsei seriei de șasiu de la port bagaj! Cei de la rar mi-au cerut sa duc o hârtie de la service-ul la care sau efectuat lucrările de reparație la mașina și in ce scop! Proprietarul din înaintea mea susține ca nu a făcut nici o reparație iar cei de la RAR nu vor aa îmi dea civ fără acea hârtie va rog mult sa ma ajutați sa îmi Spune-ți cum as putea rezolva sau cei care vati confruntat cu probleme asemănătoare!