avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsa serie de șasiu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsa serie de șasiu

Buna ziua am o întrebare, am cumpărat o mașina adusă din Germania de la un domn din România la RAR am fost respins din cauza lipsei seriei de șasiu de la port bagaj! Cei de la rar mi-au cerut sa duc o hârtie de la service-ul la care sau efectuat lucrările de reparație la mașina și in ce scop! Proprietarul din înaintea mea susține ca nu a făcut nici o reparație iar cei de la RAR nu vor aa îmi dea civ fără acea hârtie va rog mult sa ma ajutați sa îmi Spune-ți cum as putea rezolva sau cei care vati confruntat cu probleme asemănătoare!
Cel mai recent răspuns: Serieee , utilizator 06:44, 30 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va confruntati cu situatie delicata
Este necesar sa analizati istoricul vehiculului si daca proprietarul din Romania sustine ca nu a intevenit asupra seriei sasiu de la portbagaj este necesar sa faceti demersuri la proprietarul din tara de origine
Este situatie complexa,delicata care daca nu o solutionati genereaza blocarea documentelor vehiculului la RAR cu restrictionarea dreptului de circulatie pe drumurile publice
Va multumesc pentru răspuns! Mașina este la RAR și și actele mașinii mi-au dat termen de 30 de zile , sa aduc o explicație , am găsit pe cerșim Germania deoarece este fratele celui din România de la care am cumpărat eu ma tot amâna ca îmi trimite hârtia și ma minte! Mai am 5 zile la dispoziție , dacă merg la un avocat ar fii vreo șansa sa îmi recuperez banii fati pe mașina? Sau ce pot sa fac dacă și cel din Germania declara ca nu a schimbat nimic? Nu mai știu unde sa apelez!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Masina, cand ati cumparat-o avea ce fel de numere, mai erau valabile?
Ce acte ati semnat la cumpararea masinii?
Ati semnat actele cu proprietarul masinii, ati fotografiat actele de identitate ale vanzatorului?
In primul rand trebuie identificat cine este vanzatorul vehiculului, in functie de domiciliul acestuia vom sti ce sa va sfatuim.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
Demos, utilizator
Mașina avea numere roșii care erau expirate când am cumpărat mașina am făcut contract de vânzare cumpărare la biroul de copiat acte , proprietarul de la care am cumpărat mașina este din același oraș cu mine din Oradea mai exact ! Multumesc, am datele ei in contract și copie de pe buletinul acesteia ! Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu rar-ul SULAIMANMUSTAFA SULAIMANMUSTAFA salut care poate sa ma indrume va rog .am comparat o masina mercedes ml .si la rar mi au raspins de libsa seria de sasiu. stansat, are de cat pe parbriz si pe ... (vezi toată discuția)
Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
Pot da r.a.r ul în judecata Irihon Irihon Bună ziua. A o mare problema care ma frământă de 2 luni. Am cumpărat o mașină din Germania. Eu lucrând acolo am achiziționat mașină dintr-un parc ... (vezi toată discuția)