avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile probleme cu RAR-ul
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

probleme cu RAR-ul

salut care poate sa ma indrume va rog .am comparat o masina mercedes ml .si la rar mi au raspins de libsa seria de sasiu. stansat, are de cat pe parbriz si pe stalpi de masina seria attibl, si nu ia in calcule cea seria de cat stansat, si eu nu gasesc .am coparat din romania cu numere valabile de germania .daca poate sa ma ajute careva cu o informatie cum put sa matricolez
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: SULAIMANMUSTAFA , utilizator 18:40, 18 Ianuarie 2020
daca reprezentantii RAR nu au identificat seria de sasiu ,va confruntati cu situatie delicata,deoarece probabil vehiculul a fost implicat in eveniment rutier care a necesitata interventii in care fie a fost inlocuit sasiul fie in zona unde este stantat seria sasiu
Ar trebui sa obtineti istoricul masinii sa verificati ce evenimente rutiere si ce pagube materiale au fost constatate
Pe documentele vehiculului nu exista consemnari speciale?
In cazurile de evenimente rutiere cu pagube materiale care intereseaza sistemele de securitate si de siguranta ale vehiculului,sunt state care interzic utilizarea respectivelor vehicule ,vehicule care insa pot fi valorificate in alte state unde legea este mai permisiva
actele sunt in regula .dar cred eu ca seria era pe lungerun si probabil au schimbat la caz accident ma sa vad urma de sdura pe lungeron. poate au schimbat si atunci sa pirdut seria, ci de la rar cer deviz din grmania elemntul schimbat, la service autorizat si nu am de unde!!?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
SULAIMANMUSTAFA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata cu serie sasiu sudata mihayalex mihayalex Am cumparat acum ~2 luni o masina din targ de masini care era postata in acelasi timp si pe internet. Problema este ca masina este inmatriculata RO cu toate ... (vezi toată discuția)
Masina respinsa rar CSVT CSVT Buna ziua Am achizitionat acum 1 luna o masina din Germania care a fost respinsa la RAR pe motiv ca masina a fost reparata in partea dreapta fata si seria ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina cu probleme nedepistate in reprezentanta myalaura myalaura Acum 2 saptamani am cumparat o masina second-hand Opel Insignia. Masina mi s-a parut ok, insa pentru siguranta mea am dorit sa-i fac o verificare ... (vezi toată discuția)