avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina respinsa RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina respinsa RAR

Buna ziua

Am achizitionat acum 1 luna o masina din Germania care a fost respinsa la RAR pe motiv ca masina a fost reparata in partea dreapta fata si seria de sasiu de langa motor a fost repoansonata.
Am depus o cerere si actele masinii solicitate de catre RAR pentru verificare dar m-au asigurat ca problema nu se va rezolva pana nu le aduc o scrisoare de la cel care a intervenit asupra masinii si a repoansonat seria cu explicatia de ce a facut acest lucru si ce s-a intamplat cu masina.
Am luat legatura cu vanzatorul care este delaer autorizat Audi si care sustine ca nu a facut modificari la masina si nu -mi poate da nici-un fel de scrisoare legat de acest subiect.

Rog sa ma sfatuiti ce sa fac?
Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: CSVT , utilizator 10:56, 26 Aprilie 2018
Va confruntati cu situatie delicata
RAR urmeaza sa blocheze in baza proprie documentele vehiculului pana la solutionare
Solutionarea este conditionata exclusiv de interesul dv
Astfel de situatii pot dura si ani de zile
Solicitati vanzatorului sa va comunice parcursul vehiculului ce detinatori a avut si eventual faceti demersuri la firme de asigurare sa vedeti daca vehiculul a fost implicat in evenimente rutiere
Concomitent adresati solicitare oficiala la SPR sa vi se comunice daca vehiculul cu datele de identificare din CIV a fost impkicat in eveniment rutier
Si daca solicit toate aceste informatii si sa presupunem ca a fost implicat in vreun accident atunci cu ce ma ajuta?
Mai vreau sa inteleg de ce RAR imi cere acea scrisoare ? Pentru ce au nevoie?
Mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu rar-ul SULAIMANMUSTAFA SULAIMANMUSTAFA salut care poate sa ma indrume va rog .am comparat o masina mercedes ml .si la rar mi au raspins de libsa seria de sasiu. stansat, are de cat pe parbriz si pe ... (vezi toată discuția)
Cumpărarea unei mașini fără serie sasiu DenisaBura DenisaBura Buna ziua, Am cumpărat o mașina fără serie caroserie. Elementul pe care trebuia sa fie seria caroseriei a fost înlocuit cu niște bucăți de tabla și ... (vezi toată discuția)
Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)