avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cumpărarea unei mașini fără serie sasiu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cumpărarea unei mașini fără serie sasiu

Buna ziua, Am cumpărat o mașina fără serie caroserie. Elementul pe care trebuia sa fie seria caroseriei a fost înlocuit cu niște bucăți de tabla și din aceasta cauza nu pot face repoansonarea la RAR, trebuie înlocuit cu element original care este foarte scump. Am toate actele necesare, factura, chitanța, adeverința de la service-ul care a efectuat lucrarea in care scrie clar ca au pierdut seria de sasiu când au făcut modificări, declarație la notar de la firma care mi-a vândut mașina in care scrie ca au pierdut seria sasiu. Am fost "foarte" înșelată și nu mai vreau sa mai aud nici o promisiune cum ca m-ar ajuta, de 2 luni de zile aud asta. Am pierdut timp, nervi și bani cu aceasta mașina și as vrea sa știu ce pot face pe cale legală. Puteți sa ma ajutați cu sfaturi, va rog frumos?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
DenisaBura, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:41, 21 Octombrie 2017
Daca amiabil nu puteti solutiona,va ramane varianta actionarii in instanta a vanzatorului
Astfel de situatii se solutioneaza greu,avand in vedre suspiciunile RAR privitor la posibile fapte sub incidenta penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata cu serie sasiu sudata mihayalex mihayalex Am cumparat acum ~2 luni o masina din targ de masini care era postata in acelasi timp si pe internet. Problema este ca masina este inmatriculata RO cu toate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu seria de la caroserie crocoi crocoi Buna seara,in toamna anului trecut am facut reparatii la masina(m vito) in particular ca a fost mai ieftin,a fost cazul si de tinichigerie si am taiat o bucata ... (vezi toată discuția)