avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Activitate calin007

Activitate calin007

Răspuns la discuția Va invitam sa postati
magyari a scris:

Cred ca aici e locul unei "povesti" destul de interesante, prin care a trecut prietena mea, acum 2 saptamani. Era la iesirea din Sighisoara, in directia spre Brasov. Era o coloana destul de mare de masini oprite de politisti, si binenteles nici prietena mea nu a scapat. Politistul i-a cerut actele, si i-a zis ca nu a avut aprinse farurile, fapta constituind contraventie si fiind sanctionata si 200 - 250 ron amenda + puncte penalizare. Dupa asta a mai adaugat faptul ca ei vor sa ajute soferii, si nu sa-i scoata banii din buzunar, motiv pentru care amenda se poate plati pe loc, si este doar 50,00 ron, cu chitanta. Binenteles, cum prietena mea nu este in domeniu, fiind stomatolog, a ales varianta mai "avatajoasa. A platit pe loc amenda, si a primit chitanta. Surpriza a venit dupa aceea, cand a vazut ca pe chitanta scrie "traversare neregulamentara"....:D. Cand am auzit asta, am ramas fara cuvinte, ce noroc au aia, ca nu eu am fost pe acolo. a, si zicea prietena mea, ca asa se proceda cu toti soferii, a vazut cum majoritatea dadeau tot asa, cate 50 de ron :). Ar fi interesanta o contestatie, prin care vreo 40 de persoane din diferite parti ale tarii, au traversat neregulamentar in acelasi timp la Sighisoara. Romania, tara tuturor posibilitatilor :)



Sincer din cate stiu eu nu se mai platesc amenzile de circulatie pe loc...poate inca se mai achita dar...nu cred...Proces verbal de constatare a contraventiei a primit???Daca nu atunci inseamna ca a dat banii aiurea....
Răspuns la discuția Va invitam sa postati
Singura posibilitate de a exista vreo dovada a unei infractiuni in trafic este proba video sau foto dar asha ceva nu exista decat in cazul in care se depaseste viteza sau se face vreo manevra neregulamentare si va aflatzi intr-un loc cu camere de supraveghere.Oricum bine ar fi si sa va dea agentul sau sa va arate dovada la ceea ce afirma.
Răspuns la discuția Va invitam sa postati
ba da dar asha ceva nu exista(adik dovada la ceea ce afirma). Si da am semnat procesul verbal.
Răspuns la discuția Va invitam sa postati
pentru cei care citesc ce am scris aici si vor opriti vreodata de vreun agent de circulatie.Oriunde in tara pe orice drum suntetzi daca suntetzi oprit ca nu avetzi farurile pornite si suntetzi in orice localitate spunetii agentului ca nu suntetzi in afara localitatii,nu conteaza drumul, farurile trebuiesc pornite pe timp de zi numai daca suntetzi in afara oricarei localitati si in cazul in care suntetzi oprit pentru trecere peste linie continua si nu suntetzi singur in masina avetzi un martor...deci folositil...E un sfat dar sincer prea multi bani si timp se pierde pentru o simpla amenda...care e luata ca politia romana stie sa stea numai "la ciupeala" cum se zice...
Răspuns la discuția Va invitam sa postati
in data de 19.02.08 in brasov.
AM fost oprit de un agent de circulatie ca cica am intors pe linie continua,desi eu am facut asta cu vreo 500 de metri mai in fata unde era linie discontinua,intrebarea mea e alta eu am scris la rubrica alte mentiuni asha(defapt politistul a scris)":la procesul verbal nu sa prezentat nici o dovada in afara faptului ca nu aveam actele masinii asupra mea si imi rezerv dreptul sa ma adresez instantei judecatoresti" . In fine pe langa asta ca sa vedetzi si nesimtire mi-a mai bagat pe gat si o chestie de genu ca sunt pe dn1 la iesirea din bv spre predeal si ca nu am luminile de intalnire aprinse(dar i-am inchis gura cand i-am zis ca sunt pe perimetrul localitaii brasov) si cum asta nu ar fi fost de ajuns cand m-am dus la masina sa intreb daca exista vreo dovada mi-a raspuns citez:"acuma itzi mai iei 2 puncte ca ai coborat din masina" in fine chestia e ca masina si nu avea insemnele politiei(mi sa zis ca e masina de radar) si nici nu s-a legitimat ce pot face in afara de contestatie???