avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va invitam sa postati
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va invitam sa postati

Amenzi de circulatie, procese verbale de contraventie, suspendarea sau retinerea permisului de conducere, accidente de circulatie, despagubiri, asigurari, precum si alte probleme de acest gen carora le cautati o rezolvare.

Veti gasi solutii aici.
Este o idee foarte buna !
o idee super ok
chiar nimeni nu vrea sa posteze? e domeniul meu preferat :(
in data de 19.02.08 in brasov.
AM fost oprit de un agent de circulatie ca cica am intors pe linie continua,desi eu am facut asta cu vreo 500 de metri mai in fata unde era linie discontinua,intrebarea mea e alta eu am scris la rubrica alte mentiuni asha(defapt politistul a scris)":la procesul verbal nu sa prezentat nici o dovada in afara faptului ca nu aveam actele masinii asupra mea si imi rezerv dreptul sa ma adresez instantei judecatoresti" . In fine pe langa asta ca sa vedetzi si nesimtire mi-a mai bagat pe gat si o chestie de genu ca sunt pe dn1 la iesirea din bv spre predeal si ca nu am luminile de intalnire aprinse(dar i-am inchis gura cand i-am zis ca sunt pe perimetrul localitaii brasov) si cum asta nu ar fi fost de ajuns cand m-am dus la masina sa intreb daca exista vreo dovada mi-a raspuns citez:"acuma itzi mai iei 2 puncte ca ai coborat din masina" in fine chestia e ca masina si nu avea insemnele politiei(mi sa zis ca e masina de radar) si nici nu s-a legitimat ce pot face in afara de contestatie???
In afara plangerii impotriva PV mai puteti face o reclamatie cu privire la purtarea abuziva a respectivului agent de la politia rutiera.

Alte discuții în legătură

Amenda trecere neregulamentara fără proces verbal Iiordacha Iiordacha Buna ziua, Azi am trecut neregulamentar, paralel cu trecerea de pietoni la 5 metri. Nu au fost masini si nu am încurcat traficul. Am fost oprit și ... (vezi toată discuția)
Cum contest un proces verbal (contraventie rutiera pieton)? ioanm94 ioanm94 Buna ziua! Astazi am avut ghinionul sa primsc o amenda(97.5 RON) pe nedrept sau cel putin asa consider.In calitate de pieton am traversat o stada ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat abuziv pt 60 de zile ForWhhy ForWhhy Bună ziua. Câteva zile mergeam cu prieteni acasă și într-un sat un echipaj de politie au trecut lângă noi cu semnale luminoase. Mașina de politie a ... (vezi toată discuția)