Pai tocmai ma gandeam sa vorbesc cu doamna de la adminstratia blocului prietenului meu sa imi dea o cerere pe care sa i-o prezint sefului de administratie de la mine de la bloc si sa motiveze el direct refuzul. Cererea deja am facut-o, e precizat in ea motivul pentru care imi trebuie, este si semnata de seful de scara si de secretara de la administratie blocului meu dar el tot a refuzat sa puna stampila
Bune ziua, am o mare dilema si as avea nevoie de ajutor. Locuiesc intr-o gars , dar imi petrec timpul mai mult la prietenul meu. Acum sefa de administratie din blocul in care sta prietenul meu mi-a cerut sa-i aduc o adeverinta semnata si stampilata de la asociatia de care tine gasoniera unde stau in mod legal(sunt bagata in cartea de imobil a blocului cu toate datele personale,chiar daca stau cu chirie) pentru a nu fi nevoita sa ma treaca la intretinere si la apartamentul prietenului meu. Seful de scara si secretara de la administratia blocului in care locuiesc au semnat, dar seful de asociatie refuza sa-mi puna stampila pe motiv ca nu intra in atributiile lui si pt ca nu stie c o sa fac eu cu acea adeverinta, kiar daca eu i-am explicat cat se poate de frumos motivul... Ce ma sfatuiti sa fac?