avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate caramida11

Activitate caramida11

Buna ziua
Unde va pot trimite procura?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, trebuie studiata procura pentru a vedea ce efecte produce. Ulterior se poate stabili ce aveti de facut pentru partaj.

Buna ziua.
Am divortat in anul 2007 si nu am facut partajul detinand impreuna cu fostul sot un teren cu o cladire care nu este intabulata.
Fostul sot dupa divort a fost inchis pentru inselaciune si in timpul detentiei am luat legatura cu un notar prin care am facut o procura in care fostul sot "este de acord ca imobilul si terenul sa fie atribuit in natura fostei sotii si sa ramana in exclusiv in proprietatea acestuia", adica mie, dar nu scrie ca am voie sa il vand.
In toti acesti ani nu am vrut sa il vand, dar nici nu am facut actele de proprietate pe numele meu. Acum fostul sot este internat intr-un spital de boli mintate.
Cum pot sa trec proprietatea pe numele meu avand in vedere ca in procura nu scrie cat este valabila , sau ce demersuri trebuie sa fac avand in vedere ca el este internat ?
Multumesc
Buna ziua
Am un dosar cu INTRUM ROMANIA SA pe fond care incearca sa ma execute silit si am facut contestatie la executare. in primul termen instanta a dispus amanarea cauzei din lipsa de procedura cu contestatoarea. Am depus toate chitantele cerute de instanta, cautiunea si cerere de judecata in lipsa.
Ce inseamna Amana cauza faţă de lipsa de procedură cu contestatoarea?