avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amana cauza faţă de lipsa de procedură cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Amana cauza faţă de lipsa de procedură cu contestatoarea

Buna ziua
Am un dosar cu INTRUM ROMANIA SA pe fond care incearca sa ma execute silit si am facut contestatie la executare. in primul termen instanta a dispus amanarea cauzei din lipsa de procedura cu contestatoarea. Am depus toate chitantele cerute de instanta, cautiunea si cerere de judecata in lipsa.
Ce inseamna Amana cauza faţă de lipsa de procedură cu contestatoarea?
Cel mai recent răspuns: caramida11 , utilizator 11:16, 3 Decembrie 2018
Buna ziua!
Pentru a judecata o cauza, instanta trebuie sa faca toate demersurile pentru a aduce la cunostinta tututror partilor din proces de existenta dosarului, pentru a-si putea face apararea. Aceasta incunostintare se face prin procedura citarii. Instanta, daca considera ca citarea nu s-a comunicat conform art. 154 C.proc.civ, amana cauza pentru a indeplini procedura citarii - ceea ce s-a intamplat si in cazul dvs.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunal cercetasa cercetasa Informaţii detaliate despre dosar Obiect dosar: traficul de persoane (Legea 678/2001 art. 12) Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond ... (vezi toată discuția)
Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? ana_mar1a ana_mar1a buna ziua, pe scurt, situatia este urmatoarea: am dat in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la Tribunal. am castigat procesul si AJPS a facut ... (vezi toată discuția)
Procedura civila art.89! tudorioan tudorioan Dispozitiile art.89 Cod proc. civila nu sunt aplicabile si la contestatia in anulare? Am fost contestator intr-un dosar civil si nu am fost citat la un termen ... (vezi toată discuția)