avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Activitate Nicolau Janina Marilena

Activitate Nicolau Janina Marilena

Îmi cer scuze, dacă nu aici trebuia să mă adresez. Caut de 3 zile să văd unde mă pot adresa, ca să nu aștept 30 de zile și iar 30 de zile. Nu e logic ce am scris? Nu e clar că formularul la care mă refer, îngrădește rezolvarea fraudelor? Metodele se diversifică progresiv, iar noi le rezolvăm după un șablon fix, pentru a ne ușura munca, nu pentru a soluționa problemele cetățenilor. Probabil că pentru dumneavoastră e un incident minor, dar pentru mine ca pensionar, nu!
Mulțumesc, da, am cumpărat 2 conserve și mi-a trecut 3 buc. , 3 pachete de țigări și mi-a trecut 4 = 24,19 lei! Cum să mă duc să vorbesc? Cu cine? Poate mi-a vândut chiar seful. Am fost prima dată acolo.. Nu înțeleg, mă duc în magazin și întreb unde pot să fac reclamație? Nu e clar că după ce plec, se șterge înregistrarea? Ce demonstrez cu bonul? Că nu am verificat corectitudinea bonului? Vă rog frumos, explicați-mi ce trebuie să fac? Nu sunt 2,41 lei. Plus că întâi mi-a dat doar bonul de tranzacție bancară, iar după ce am cerut bonul fiscal, mi l-a dat, zicând: "m-am încurcat în hârtii". Mulțumesc.
Pentru a reclama la Protecția consumatorilor trebuie să iei legătura cu vânzătorul, avertizandu-l să distrugă singura dovadă pe care o ai! Am bonul, dar m-a încarcat cu 24,19 lei, în plus. Cum să recunoască? Dar oricum, până ne lămurim ce altă metodă de reclamație există, înregistrarea video va dispare!