avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Formularul de reclamații nu se potrivește cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Formularul de reclamații nu se potrivește cu problema mea!

Pentru a reclama la Protecția consumatorilor trebuie să iei legătura cu vânzătorul, avertizandu-l să distrugă singura dovadă pe care o ai! Am bonul, dar m-a încarcat cu 24,19 lei, în plus. Cum să recunoască? Dar oricum, până ne lămurim ce altă metodă de reclamație există, înregistrarea video va dispare!
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:40, 7 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca pe bon sunt mai multe produse decat ati cumparat, acesta e un lucru care poate fi reclamat, daca insa pretul vi se pare prea mare nu e nimic de facut. cat despre camerele video, ele servesc celui care le-a instalat
Mulțumesc, da, am cumpărat 2 conserve și mi-a trecut 3 buc. , 3 pachete de țigări și mi-a trecut 4 = 24,19 lei! Cum să mă duc să vorbesc? Cu cine? Poate mi-a vândut chiar seful. Am fost prima dată acolo.. Nu înțeleg, mă duc în magazin și întreb unde pot să fac reclamație? Nu e clar că după ce plec, se șterge înregistrarea? Ce demonstrez cu bonul? Că nu am verificat corectitudinea bonului? Vă rog frumos, explicați-mi ce trebuie să fac? Nu sunt 2,41 lei. Plus că întâi mi-a dat doar bonul de tranzacție bancară, iar după ce am cerut bonul fiscal, mi l-a dat, zicând: "m-am încurcat în hârtii". Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Nicolau Janina Marilena, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca vi se rezolva deja problema daca v-ati fi intors la magazin, pana sa fi postat aici.
Îmi cer scuze, dacă nu aici trebuia să mă adresez. Caut de 3 zile să văd unde mă pot adresa, ca să nu aștept 30 de zile și iar 30 de zile. Nu e logic ce am scris? Nu e clar că formularul la care mă refer, îngrădește rezolvarea fraudelor? Metodele se diversifică progresiv, iar noi le rezolvăm după un șablon fix, pentru a ne ușura munca, nu pentru a soluționa problemele cetățenilor. Probabil că pentru dumneavoastră e un incident minor, dar pentru mine ca pensionar, nu!
De ce sa adsteptati 30 de zile si 30 de zile ? cand ati obsercat ca vi s-au pus pe bon produse pe care nu le-ati avut, trebuia sa va fi intors la magazin..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorilor - cizme dezlipite la putin timp dupa cumparare danabunea danabunea Buna ziua. Am urmatoarea problema: in 22.12.2011 am cumparat o pereche de cizme cu 115 lei. Intradevar nu sunt din piele, dar pretul nu e mic. Ieri a inceput ... (vezi toată discuția)
Proba video: infractiune Consecinte Consecinte Salut tuturor. O situatie: merg la cumparaturi intr-un hipermarket (insotit), ma plimb vreo doua ore pana umplu cosul cu ce imi trebuie. Intre timp la raionul ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva o banala problema cu un produs defect cumparat mihai_1981 mihai_1981 Buna ziua, Am cumparat acum o saptamana o pereche de blugi de la un magazin din Mall iar dupa 2 zile s-au rupt . Am revenit la ei si mi-au cerut bonul pe ... (vezi toată discuția)