avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate aleboghie

Activitate aleboghie

Mama ei are o casa de vacanta acolo. . Programul de vizitare este ufmatorul : un we la ea, un we la mine...in saptamana cand we este la ea, il mai vad 3 dupa amiezi, iar in saptamana cand este we la mine, il mai vad o dupa amiaza. Asadar , in saptamana aceasta eu trebuia sa il vad 3 dupa amiezi, dar a plecat la munte fara sa ma anunte si fara a mi permite sa vorbesc cu baiatul la telefon( mentionez ca baietelul are 3 ani).

aleboghie a scris:

Buna ziua! Adresez o intrebare legata de programul de vizitare al copilului. Sotia mea, a plecat cu copilul la munte, la 200 km de Bucuresti ( unde locuim amandoi) , motivandu mi ca daca vreau sa vad copilul conform programului de vizitare, sa ma deplasez acolo. Este posibil sa faca asta, fara repercursiuni legale?

A plecat acolo pt o saptamana, eu trebuind sa il vad 3 dupa amiezi...ieri, azi si joi, cate 3 ore

gi-jane2 a scris:

Sotia mea, a plecat cu copilul la munte

nu se intelege, s-a mutat acolo, sta o perioada mai lunga, s-a dus in excursie?
ce program de vizita aveti ?

Buna ziua! Adresez o intrebare legata de programul de vizitare al copilului. Sotia mea, a plecat cu copilul la munte, la 200 km de Bucuresti ( unde locuim amandoi) , motivandu mi ca daca vreau sa vad copilul conform programului de vizitare, sa ma deplasez acolo. Este posibil sa faca asta, fara repercursiuni legale?
Am o intrebare legata de programul de vizitare al copilului. Mai intai, vreau sa specific ca divortul si stabilirea programului de vizitare al copilului, s au convenit si pus in practica prin notariat , copilul locuind actualmente cu mama lui, iar eu am urmatorul program de pastrare a legaturilor parintesti cu baietelul meu :un we la mine , unul la fosta sotie,in saptamana in care we ul este la mine il mai vad o dupa amiaza ( 3 ore), in saptamana cand we ul este la fosta sotie, il mai vad trei dupa amiezi( cate 3 ore), o saptamana din mai, una din decembrie , 2 iulie, 2 august si sarbatorile alternativ va mai fi cu mine. Baietelul( sarbatoarea mea), de fiecare data cand este cu mine nu vrea sa se intoarca la mama lui...trebuie sa il conving , explicandu i ca nu am cu cine sa l las , pt ca merg la serviciu....iar cand merg sa il iau, este atat de bucuros... ! Acum vine si intrebarea mea: daca eu merg in instanta, am sanse sa obtin mai mult? Precizez ca baietelul are 3 ani. Va multumesc pt oportunitatea de a ma adresa, pt rabdarea dvs de a citi intrebarea si pt eventualele raspunsuri!
Program vizitare copil
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Buna ziua! Multumesc pt raspunsuri! Precizez ca nu are imobil sau masina pe numele lui in Romania
Buna ziua! Numele meu este Chelba Ioana Maria si doresc sa va prezint urmatoarea situatie :
In urma cu aproximativ 7 ani am divortat de sotul meu, obtinand tutela copilului si obligatia tatalui de a plati pensie alimentara in quantum de 480 ron. Fostul sot a platit pensie aprox. 1 an de zile dupa care nu a mai platit si nu a mai fost de gasit, afland ulterior ca a plecat in Anglia, la munca( fostul sot este roman , nu are cetatenie engleza). Acum doi ani, reintorcandu se in tara, m am adresat unui birou judecatoresc de executare silita , obtinand in urma acestei actiuni o suma mica din cea datorata, dupa care, fostul sot a dat iarasi bir cu fugitii, plecand din nou in Anglia. Intrebarea mea este daca exista o cale pt a obtine suma restanta ( care este aprox. 40000 ron) si pensia alimentara lunara ? Mentionez ca acesta lucreaza in Anglia, cu contract de munca...cunosc doar natura job ului, nu si numele angajatorului sau localitatea. Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!:)