In acest caz mai am o ultimă întrebare,daca nu e cu supărare;nu exista undeva o evidență a proprietarilor caselor?la primărie sau undeva.Unde as putea afla mai multe informații despre proprietarii celor două case?vă mulțumesc!
Mai puteți să mă ajutați cu o nelămurire?va rog!Ei au vandut o casa în același mod în care au cumparat-o pe aceasta,adică un contract de mana cu martori.Insa la acea casa ei aveau contract legal de vânzare cumpărare.Inseamna că eu am dreptul la acea casa,care probabil legal încă figurează pe numele părinților mei?Mulțumesc!
Bună ziua!As vrea să știu dacă e posibil sa oblig ceilalți moștenitori ai imobilului sa-si vândă partea.In urma decesului tatălui meu,am moștenit casa eu,fratele,sora și mama mea(soția defunctului)și poate fiul meu(nu cunosc legea).Tatăl meu a decedat acum 6 ani,nelăsând testament.Problema e că părinții mei au cumpărat casa in urma cu 8 ani,făcând un contract de mana in prezenta unor martori,iar mama mea a făcut un contract nou acum 3 ani la notar,cu semnătura persoanei de la care a cumpărat casa împreună cu tatăl meu mai demult.Ea s-a trecut pe contract că fiind singurul proprietar al casei.Acest lucru cred că e ilegal,asa-i?Și din cauza neînțelegerilor,nu pot locuii in casa respectiva.Exista posibilitatea să-i oblig pe frații și pe mama mea sa vanda casa?Mulțumesc!