avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate maria1197

Activitate maria1197

Pentru Institutul Naţional de Criminologie ce pregătire trebuie să ai? Scrie pe site ca cercetătorii de acolo sunt avocaţi, psihologi etc, şi mă întrebam dacă masterul in Ştiinţe Penale ar fii un punct de pornire in direcţia aceea.
Răspuns la discuția Stiinte Penale - UVT
Mulţumesc pentru informaţii!
Pentru Institutul Naţional de Criminologie, şti cumva ce pregătire trebuie să ai? Scrie pe site ca cercetătorii de acolo sunt avocaţi, psihologi etc, şi mă întrebam dacă masterul de Ştiinţe Penale ar fii un punct de pornire in direcţia aceea.
Răspuns la discuția Stiinte Penale - UVT
Nu as vrea pe partea de avocatura, de asta intreb daca mai sunt alte variante, in afara de avocat sau magistrat.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Și eu am făcut master în Științe penale dar lucrez mai mult în civil și în comercial.
Din punctul meu de vedere, masterul nu te ajută decât pentru a aprofunda anumite cunoștințe, pentru a fi în raport cognitiv optim cu o anumită sferă de drept!
Pentru a profesa ca avocat, trebuie să iei examenul de intrare in Barou, pt a fi magistrat trebuie sa intri la INM, etc!


Buna, imi poate spune cineva ce job-uri se pot gasi dupa ce termini un master de Stiinte Penale in cadrul UVT? Momentan sunt la facultate in Anglia (criminology and law), si as vrea sa stiu daca un master in domeniul acesta ma ajuta sa imi gasesc un loc de munca in Romania.