avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan19751975

Activitate Razvan19751975

Răspuns la discuția Credit restant
Îmi cer scuze. As dori doar o informație. Mi s a comunicat telefonic ca zilnic se actualizează dobânda și penalitățile. Este corect?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar trebui ca avocatul sa meargă direct la executor în cazul dvs. întrucât trebuie studiat dosarul.
Este cam ciudata suma datorată daca nu ati avut întreruperi mari în timp.

Nu dețin înscrisuri cu excepția chitanțelor de plata atât timp cât am reușit să plătesc ratele. Ce înscrisuri pot solicita băncii și executorului? Mulțumesc!
Nu dețin înscrisuri cu excepția chitanțelor cât am reușit sa achit ratele. Ce pot solicita băncii și executorului ptr a avea și înscrisuri. Mulțumesc!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Programati-va la un avocat pt o consultatie juridica, mergeti cu inscrisrurile, oferiti-i toate informatiile pe care vi le va solicita si abia apoi aflati ce sanse sunt.
Din ce ati expus se poate da cu presupusul doar.

Am un credit restant în valoare de aproximativ 11000 de euro care a întrat în executare silita prin poprire pe salariu. Plătesc din 2014 în jur de 150 de euro lunar iar astăzi mi s a transmis ca mai am de plătit suma de 16000 de euro din cauza penalităților. Este normal sa se aplice penalități și suma sa crească în timp ce eu plătesc?