avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit restant
Discuție deschisă în Executare silită

Credit restant

Am un credit restant în valoare de aproximativ 11000 de euro care a întrat în executare silita prin poprire pe salariu. Plătesc din 2014 în jur de 150 de euro lunar iar astăzi mi s a transmis ca mai am de plătit suma de 16000 de euro din cauza penalităților. Este normal sa se aplice penalități și suma sa crească în timp ce eu plătesc?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:03, 4 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Programati-va la un avocat pt o consultatie juridica, mergeti cu inscrisrurile, oferiti-i toate informatiile pe care vi le va solicita si abia apoi aflati ce sanse sunt.
Din ce ati expus se poate da cu presupusul doar.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Nu dețin înscrisuri cu excepția chitanțelor cât am reușit sa achit ratele. Ce pot solicita băncii și executorului ptr a avea și înscrisuri. Mulțumesc!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Programati-va la un avocat pt o consultatie juridica, mergeti cu inscrisrurile, oferiti-i toate informatiile pe care vi le va solicita si abia apoi aflati ce sanse sunt.
Din ce ati expus se poate da cu presupusul doar.

Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Razvan19751975, utilizator
Nu dețin înscrisuri cu excepția chitanțelor de plata atât timp cât am reușit să plătesc ratele. Ce înscrisuri pot solicita băncii și executorului? Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui ca avocatul sa meargă direct la executor în cazul dvs. întrucât trebuie studiat dosarul.
Este cam ciudata suma datorată daca nu ati avut întreruperi mari în timp.
Îmi cer scuze. As dori doar o informație. Mi s a comunicat telefonic ca zilnic se actualizează dobânda și penalitățile. Este corect?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar trebui ca avocatul sa meargă direct la executor în cazul dvs. întrucât trebuie studiat dosarul.
Este cam ciudata suma datorată daca nu ati avut întreruperi mari în timp.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri ... Screciu   Daniela 27 Screciu Daniela 27 Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri si un credit la aceeași bancă. Firma plătește o parte din bani, iar banca unde are salariu ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni mihaela8303 mihaela8303 buna ziua. o problema am ca si multi altii la un credit in franci dat la executare de 2 ani. astazi am primit un telefon de la baca cu propunere\"oferta\" ... (vezi toată discuția)
Intrebare!- credit neachitat, suma pretinsa e mai mare decat cea imprumutata cammy88 cammy88 Buna, As dori un raspuns in legatura cu ceea ce urmeaza sa relatez mai jos: Situatia e c-am asa...prin 2006 o persoana cunoscuta mie a facut un imprumut de ... (vezi toată discuția)