buna ziua. o problema am ca si multi altii la un credit in franci dat la executare de 2 ani. astazi am primit un telefon de la baca cu propunere"oferta" spunea doamna de reducere a sumei. mai exact: suma la executare a fost de 10 000 f cu poprirea pe care o platesc de 2 ani am ajuns la suma de 16.000 f........am ramas socata...raspuns la intrebarea pe care a urmat sa o pun" pai cum doamna de la 10.000 am ajuns la 16000 mi se pune dobinda? nu ...sunt penalitati...a raspuns...deci in ritmul asta pina mor nu il achit ....ce e de facut va intreb? ptca in ritmul asta cu penaltati+creditul+ cheltuieli judecata cam 7000 lei o sa mor si de credit nu mai scap. aaaa si oferta era daca achit pina la sf anului platesc doar 7000 de f nu 16000 f si evit sa mai creasca penalitati ...deci scap de executare.multumesc
Trebuie analizate actele pentru ce suma a inceput executarea si cat insemnau penalitatile. Mi se pare cam mult. Puteti sa mergeti la executor si sa faceti copie dupa intreg dosarul de executor. Mergeti apoi cu el la un avocat. Poate lucrurile nu stau chiar asa cum va sunt prezentate.