avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri ...

Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri si un credit la aceeași bancă. Firma plătește o parte din bani, iar banca unde are salariu opreste alta parte, nu am inteles de ce. Contul este in continuare oprit, noi am zis ca asa scăpăm mai repede. Acum situatia este in felul urmator: firma spune că sa virat sumă de 16000,atât era poprire, banca spune că mai am restante de aprox 8000, executorul spune de 4- 5000. Eu vreau sa plătesc integral sa scap de treaba asta si nimeni nu știe unde. Intre timp scot si extrase de la banca unde am avut creditu si vad ca , comisioanele le plătesc tot eu. Nu stiu încotro să o iau si daca ar fi cazul sa apelăm la un avocat, cred ca nu mai iesim prea curând din treaba asta. Oricum se observa multe nereguli, oprirea este din iulie, din cate stiu eu până la 1 septembrie nu aveau voie să blocheze contul. Sau depus bani in 4 conturi si nu inteleg de ce. Eu până la urmă plătesc mai mult de 16000???
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2021
Screciu Daniela 27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:09, 18 Mai 2021
Trebuie să vedeți pentru ce sumă vi s-a pus poprire. Asta o vedeți pe comunicarea pe care ați primit-o de la executorul judecătoresc.
Suma este de 16000 cat spune si dna contabilă ca sa depus. Printre altele ar fi si peoblema de la banca Transilvania unde tot eu plătesc comisioanele. Dacă eu am poprire pe 16000 de sa plătesc mai mult. Ma pasează de la unul la altul, executorul către banca unde am avut creditele si invers. Dacă eu depășesc, cand mai reușesc să îmi recuperez banii???
Este posibil să vi se calculeze suplimentar penalități pentru fiecare zi de întârziere. Trebuie studiat și dosarul execuțional.
trebuie sa faceti contestatie la executare, dovediti cu extras de cont ca ati platit suma inscrisa in titlul executoriu, ei vor veni cu o actualizare a creantei, o veti plati daca va fi cazul si apoi se ridica poprirea, veti lua de la executor un pv de incheiere a executarii.
Sa inteleg ca suma de plată nu este de 16000 cat a fost poprirea, este mai mare tinand cont ca ei tot actualizează sumele astea. Păi asa eu nu mai scap prea curând de ei. Trebuie să mă adresez unui avocat sau sa ma duc la cel care ma executat?

gi-jane2 a scris:

trebuie sa faceti contestatie la executare, dovediti cu extras de cont ca ati platit suma inscrisa in titlul executoriu, ei vor veni cu o actualizare a creantei, o veti plati daca va fi cazul si apoi se ridica poprirea, veti lua de la executor un pv de incheiere a executarii.

Alte discuții în legătură

Executorul continua poprirea Elena196767 Elena196767 Buna seara. In 2013 am primit o citatie de la executorul judecatoresc pentruun credit neplatit, s-a oprit o suma de bani din salariu pana in 2018, apoi nu am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)
E legal ce se intampla in cazul executarii silite? ana-ana ana-ana Buna seara. In urma cu 5 ani in urma intarzierii la plata ratelor unui credit de nevoi personale banca a declarat scadent creditul. 16000 ron. De atunci nu mai ... (vezi toată discuția)