Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri si un credit la aceeași bancă. Firma plătește o parte din bani, iar banca unde are salariu opreste alta parte, nu am inteles de ce. Contul este in continuare oprit, noi am zis ca asa scăpăm mai repede. Acum situatia este in felul urmator: firma spune că sa virat sumă de 16000,atât era poprire, banca spune că mai am restante de aprox 8000, executorul spune de 4- 5000. Eu vreau sa plătesc integral sa scap de treaba asta si nimeni nu știe unde. Intre timp scot si extrase de la banca unde am avut creditu si vad ca , comisioanele le plătesc tot eu. Nu stiu încotro să o iau si daca ar fi cazul sa apelăm la un avocat, cred ca nu mai iesim prea curând din treaba asta. Oricum se observa multe nereguli, oprirea este din iulie, din cate stiu eu până la 1 septembrie nu aveau voie să blocheze contul. Sau depus bani in 4 conturi si nu inteleg de ce. Eu până la urmă plătesc mai mult de 16000???
Este adevărat că creanța se tot actualizează, prin adăugarea de penalități pe fiecare zi de întârziere de maxim 0,20%.
Poate fi asta o lecție de viață, ca pe viitor să nu mai ajungeți datornici, că vă frigeți rău.