avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Gulerezsimona

Activitate Gulerezsimona

Buna ziua! Un model de notificare reziliere perioada rămasă dintr-un contract de locațiune! ??? Este vorba de fiica mea care este studenta in București , iar din data de 11.03 se afla acasă ca urmare a închiderii universităților! Menționez ca a fist cazata la un cămin studențesc privat din București! Va mulțumesc!
Buna ziua! Se poate invoca forța majora in sensul suspendării plății rata cămin privat ținând cont de faptul ca S-au închis universitățile ,iar studenții S-au întors la domiciliu ? Mulțumesc!
Buna seara! Băiatul meu in vârsta de 14 ani a practicat arte marțiale la un club din Focsani! Am semnat un contract de pregătire sportiva pe o perioada de 2ani pentru ca altfel nu il primea in club! Acest contract prevede faptul ca , chiar daca nu vine la antrenamente , trebuie sa plătesc cotizația lunară ! Copilul nu mai vrea sa practice artele marțiale de vrei 3 luni motivând ca nu se mai regăsește in acest sport, dar cotizația se plătește in continuare cu toate ca am notificat conducerea clubului asupra acestui lucru! Însă ei M-au amenințat ca ma dau in judecată daca nu plătesc cotizația lunară ! Ba chiar mi- au zis ca este ca un contract de telefonie mobila , in sensul ca ei stau la sala si imi așteaptă copilul sa vina la antrenamente! Menționez ca am încercat sa-l fac pe copil sa se răzgândească , dar refuza sa se ducă la antrenamente si mai am încă un an si 4 luni perioada contractuala cu acest club? Ma puteți ajuta cu un sfat , in sensul anulării contractului ? Poate fi considerată o clauza abuziva obligația plății cotizației lunare chiar daca copilul nu mai vrea sa se ducă la antrenamente?Va mulțumesc!