Eu am fost transferat de la un liceu la altul în clasa 11 . La liceul la care m-am transferat am dat de un coleg care m-am înțeles foarte bine cu el timp de 3 luni ( nu mai intru în detalii ) . De pe la jumătatea lui noiembrie a început să fie drogat , și astăzi a venit tot drogat la școală . Le-am zis celorlalți colegi că nu-l bag în seamă și unii colegi așa au zis că fac și ei . La o oră anume , m-am mutat cu alt coleg în bancă și nu l-am mai băgat în seamă și de atunci se tot uita urât la mine și fără să zic ceva sau să zic ceva , a început să mă amenințe că mă bagă în spital ... . Eu am zis că îl evit și că nu îl bag în seamă de fiecare dată . El are veri care au făcut pușcărie și cunoaște mulți băieți care au probleme cu legea . Nu mi-e frică în școală , că acolo sunt protejat . Mi-e frică când părăsesc școala ( că aș putea să-mi iau bătaie sau chiar să fiu înjunghiat ) . Mi se poate emite de către tribunal un ordin de protecție temporar ( câteva zile / săptămâni ) în așa fel încât dacă încalcă acel ordin de protecție el sau orice alt băiat care este pus de el să mă bată sau înjunghie să facă închisoare ?