avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problemă cu un coleg care are probleme cu legea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problemă cu un coleg care are probleme cu legea

Eu am fost transferat de la un liceu la altul în clasa 11 . La liceul la care m-am transferat am dat de un coleg care m-am înțeles foarte bine cu el timp de 3 luni ( nu mai intru în detalii ) . De pe la jumătatea lui noiembrie a început să fie drogat , și astăzi a venit tot drogat la școală . Le-am zis celorlalți colegi că nu-l bag în seamă și unii colegi așa au zis că fac și ei . La o oră anume , m-am mutat cu alt coleg în bancă și nu l-am mai băgat în seamă și de atunci se tot uita urât la mine și fără să zic ceva sau să zic ceva , a început să mă amenințe că mă bagă în spital ... . Eu am zis că îl evit și că nu îl bag în seamă de fiecare dată . El are veri care au făcut pușcărie și cunoaște mulți băieți care au probleme cu legea . Nu mi-e frică în școală , că acolo sunt protejat . Mi-e frică când părăsesc școala ( că aș putea să-mi iau bătaie sau chiar să fiu înjunghiat ) . Mi se poate emite de către tribunal un ordin de protecție temporar ( câteva zile / săptămâni ) în așa fel încât dacă încalcă acel ordin de protecție el sau orice alt băiat care este pus de el să mă bată sau înjunghie să facă închisoare ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:17, 5 Decembrie 2018
Ati incercat sa informati dirigintele clasei,conducerea unitatii de invatamant ?
Avand in vedere pericolul reprezentat de consumul de substante interzise ar trebui ca reprezentantii unitatii scolare sa fie sesizati,eventual acestia sa contacteze parintii copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa reclam hunthpanther hunthpanther Doresc sa reclam conducerea liceului unde am absolvit pentru ca : Clasele 9-10 le-am facut la zi apoi m-am transferat la seral problema e ca pe foaia ... (vezi toată discuția)
Dilema scolara Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Sper ca am incadrat intrebarea in categoria potrivita pentru ca doresc un raspuns competent pentru un subiect sensibil! Am un baiat de 15 ani, ... (vezi toată discuția)
Furt de telefon criscristina_66 criscristina_66 Sunt in clasa a 9a la liceu. Joi de dimineata am intarziat la scoala si nu am mai putut intra. Am stat cu un coleg de clasa X afara din scoala. Dupa ce s-a ... (vezi toată discuția)