avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Doresc sa reclam
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Doresc sa reclam

Doresc sa reclam conducerea liceului unde am absolvit pentru ca :
Clasele 9-10 le-am facut la zi apoi m-am transferat la seral problema e ca pe foaia matricola scrie ca am facut toti anii la seral si mi-au trecut note si medii pe care eu nu le aveam ( 6.50 5 etc ).
M-am inscris pentru examenul de bacalaureat sesiunea august dar cand am intrebat unde se vor tine examenele mi-au raspuns ' nu stiu vino si te mai interesezi tu' pe un ton flegmatic.
Secretara mi-a mai spus ca mai bine a nu ma inscriu sa fac liceul de rusine. ( liceul fiind cunocut pentru elevii care intra bauti la scoala si drogati ) dar da tot eu sunt acela care face liceu de ras.
Unde pot sa reclam aceste lucruri ? Mentionez faptul ca in politistii din oraul meu nu am incredere fiindca se cunosc intre ei...

Fapt real ! Anul trecut la seral mi-a spart un dinte un fost coleg iar eu am fugit la politie. Tot eu am fost amenintat cu amenda si certat de diriginte pentru ca m-am dus sa reclam ca am fost lovit.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
hunthpanther, utilizator
Cel mai recent răspuns: hunthpanther , utilizator 17:05, 13 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune o sesizare scrisa cu nr. de inregistrare/ data la Inspectoratul scolar judetean.
Doar sa imi dea inapoi certificatul de nastere si foaia matricola voi face o seizare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie matricola completata gresit adrianluican adrianluican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Eu am urmat seminarul teologic din Buzau in anii 2007-2008 Clasa 9 2008-2009 Clasa a 10 a 2009-2010 ... (vezi toată discuția)
Reinscrierea la liceu, urgent va rog... va multumesc :) tarkan tarkan Renuntare la diploma de bacalaureat :) Din ce am citit, am inteles ca domnul ministru Sorin Campeanu, ar fi afirmat ca se poate renunta si la diploma de ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face? foaie matricola absolvire liceu - note mai mici decat stiam riannart riannart Fiul meu a terminat anul acesta liceul la Colegiul \"Henri Coanda \"Bacau si cand si-a ridicat foaia matricola de la scoala, am constatat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)