avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate Marius2294

Activitate Marius2294

Buna ziua . Mama mea sa recasatorit cu un barbat acum 8 ani . De 1 an de zile , au scos impreuna bani din banca ( credit ipotecar ) , am vandut apartamentul in care locuiam ( care a fost 1/1 al mamei mele ) , iar cei doi au cumparat o casa in care locuim . ( eu , mama , tata vitreg si viitoarea sotie ) . Intrebarea mea este , cum se poate , ca dupa moartea parintilor casa sa imi ramana in totalitate mie si sotiei , deoarece cu banii de pe apartament ( ~ 60.000 euro , mostenirea mea) si cu o mica parte am cumparat casa , iar cu restul banilor am lucrat la subsol si la parter . Dupa nunta + economiile mele eu as investii aproximativ 30.000 euro in aceasta casa . Tata vitreg nu are alti copii, dar are frati si surori , iar el a dat stergerea la tot ce ia lasat parintii lui , nu vreau ca dupa ce mor ei , sa vina membri din familia lui sa ceara parte in casa unde am investit bani fara ajutor din partea lor . Stiu ca este o chestie de bun simt si te-ar bate Dumnezeu sa faci asa ceva , dar in ziua de astazi nu prea mai ai parte de respect si de bun simt . Bineinteles la batranete , eu voi avea grija de ei , dar probabil va trebui facut un act sau ceva , deoarece pe vorbe eu nu as investi atatia bani in casa .