avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate Dociu Ioana

Activitate Dociu Ioana

Va extra mulțumesc!!

gh_liviu a scris:

cerere

subsemnatul .....
membru al asociatiei de proprietari nr, cu domiciliul in .................
va aduc la cunostinta urmatoarea situatie care necesita de urgenta accesul pe la bariera de intrare in....
....
prezentati pe scurt ce doriti si care sunt argumentele pe care le sustineti in favoarea dumnevoastra...
......
atrageti atentia ca are obligatia sa raspunda in termenul legal si conform prevederilor legale ....

ii multumiti anticipat ...
si terminati cu fraza

domnului presedinte al asociatiei de proprietari nr.....

depusa cu nr de inregistrare ...
si asteptati raspunsul

Mă puteți îndrumă cum ar trebui redactată aceasta cerere?Va multumesc

gh_liviu a scris:

Faceti scris cu nr de inregistrare si asteptati raspunsul. Sunt unii presedinti de asociatii/condomenii care se cred mici imparati si ceilalti proprietari sunt vasali. In functie de raspuns se pot lua masuri

Exact asta am incercat și noi să îi spunem,drept pt care atât eu cât și soțul am fost scoși de pe grupul de comunicare al asociației.....

ynocentta a scris:

Pretentia ptresedintelui cu triajul numerelor de telefon constituie abuz deoarece fiind vorba despre cale de acces comuna,nu se pot impune restrictii
In caz de situatii neprevazute,salvare,pompieri,politie ,se asteapta acordul presedintelui de asociatie????

Complexul are porți de la bun început,iar dc acestea s-au stricat au plătit toți inclusiv noi cei fără loc de parcare.ii inteleg pe cei ce le sunt ocupate abuziv locurile de parcare,dar eu nu vreau decât acces pt nevoi,gen luat copil că plouă,chemat salvarea (aici chiar am avut nevoie) și carat bagaje.

hob a scris:

depinde de situatia terenului de acces...aveti cota parte sau drept de trecere
in mod normal nu trebuie sa restrictioneze accesul temporar, insa de aici s-a ajuns la situatia montarii barierelor.....probabil cei fara locuri,parcau pe locurile altora sau pe drumul de acces, incomodand traficul

faceti cerere in scris catre presedinte pentru acces temporar cand este nevoie si trebuie sa va asumati plata pentru intretinerea sistemului de bariere si restrictionarea accesului daca nu respectati acest tip de acces si parcati pe alte locuri sau pe drumul de acces

Buna seara,va rog daca se poate puțin ajutor.locuim de un an într-un complex de 4 blocuri,suntem proprietari,nu deținem loc de parcare deci nu parcam,dar intrăm cu mașina atunci când avem bagaje sau caz de boala (chiar a fost necesar).accesul se face prin apel telefonic la un Nr "al porții".dar Dl președinte a hotărât că accesul sa fie strict doar pt cei ce dețin parcare.ceilalti proprietari doar pietonal.dreot pt care se va face un triaj al numerelor de telefon ce pot apela pt acces.ce pot face in acest caz de discriminare as putea spune?nu este corect,și noi suntem proprietari.presefintele trebuie sa ne reprezinte pe toți nu doar pe cei care au parcari.Va mulțumesc.
Acces complex apartamente
Discuție Dauna masina
Bună ziua,ce pot face daca asigurarea de Bulgaria pt accident rutier nu are corespondent în România?cum pot fi despagubit?Mulțumesc.