Are 6 ani jumătate,de la nastere am stat impreuna (copilul este rezultat dinaintea casatoriei),pana la aproape 4 ani,după care fostul a fost plecat din tara,a stat inchis un an jum,(din cate stiu,i s-a recomandat un psihiatru dupa ce s-a intors,are iesiri violente uneori)iar cand s-a întors la câteva luni,în iarnă,mi-a dat termen 2 săpt sa ma mut din casa in care stăteam în chirie impreuna,deoarece vroia sa ramana el ,am lasat-o mai rar.Pana a terminat grădinița,stătea zilnic la el,deoarece nu accepta sa o las in alta parte,în vacanta am dus-o la tara ca sa ma pot descurca cu serviciul si din cauza asta si-a facut un program provizoriu,deoarece cat am avut nevoie,am profitat de el si daca am dus-o acolo,ii interzic sa o vada. Copilul este foarte atasat de ei(si de familia lui),tot timpul am ferit-o de disputele dintre noi
Odată ce a renunțat la drepturile asupra ei,nu mai are niciun drept,Doar ca mutandu-ma la sute de km,ar trebui să las copilul singur cu el,adică sa o ia la locuința sa,asa a cerut si i-a fost aprobat,iar faptul că au fost amenințări la adresa ei,se va folosi de ea,nu mai zic cat e de schimbată după 2 zile de stat la el,ma cam pune pe gânduri.
Buna ziua. Are dreptul fostul soț la program de vizita daca nu este copilul lui? De la nastere este trecut pe numele fostului sot,dar in urma divorțului,a cerut să fie trecut pe numele mamei,doar ca programul de legături cu el cam "des",sa zic asa.(primul si al treilea week,a doua zi de crăciun si pasti,10 zile iulie).In urma amenințărilor atat la adresa mea cat si a copilului,am decis să mă mut la o distanță semnificativă fata de localitate,dar nu stiu daca din cauza programului aprobat as mai putea pleca.