avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate zfcristina

Activitate zfcristina

Răspuns la discuția PFI???
Pana aici totul este clar. Am fost cu acest contract (in care se specifica ca 10% din impozitul datorat statului se opreste la sursa) la Administratia Financiara, am completat formularul 020, mi-au dat nr de inregistrare, si de aici mai departe este dilema mea. Pot eu acum sa facturez???? Sau imi trebuie autorizatie. Si daca da, de unde se obtine aceasta autorizatie???
Multumesc inca o data!
Răspuns la discuția PFI???
Multumesc pentru raspuns!
Am fost la primaria sectorului 3 in Lucretiu Patrascanu(eu am domiciliul in sectorul 3) si m-au trimis inapoi la Administratie.
Toate actele despre care mi-ati spus sunt pentru PFA dar eu nu vreau sa fiu PFA (Persoana Fizica Autorizata) vreau PFI (Persoana Fizica Independenta)
Ceea ce am si facut. Nu stiu ce sa zic...ceva imi scapa.
Multumesc oricum pentru amabilitate!
O seara buna!
Discuție PFI???
Buna seara!
Am si eu o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta.
Am incheiat un contract de colaborare cu o agentie imobiliara si pentru a putea sa incasez comisionul de la ei am nevoie fie de un SRL fie de PFI. Am ales varianta PFI si drept urmare am inceput alergatura (la propriu si la figurat) la administratia financiara.
Am reusit sa-mi fac acest PFI si acum intrebarea mea este: cum obtin acesti bani de la ei, pot factura?? pentru ca cei de la Administratie mi-au spus ca nu, pt ca nu am autorizatie. Si atunci la ce foloseste acest PFI???
Daca imi trebuie autorizatie de unde o pot obtine? Nimeni nu stie sa-mi dea un raspuns si ma plimb de la Administratie la Primarie si viceversa.
Multumesc!