Va rog mult daca ati mai putea sa ma ajutati intr-o problema,firma care urmeaza sa o deschid va fi o firma de curatenie,vom face curat la sedii ,dupa constructor,chiar si in case particulare,am ales ca si domeniu de activitate principal 812 iar ca si activitate principala 8122,insa nu stiu daca am ales corect.Pe langa am mai vrea sa facem si intermedieri pe baza de comision si comert cu produse de curatat,dar am inteles ca nu putem alege decat un domeniu principal,apoi am ales mult mai multe domenii dar nu stiu daca cel de comrt si intermediei vor trebui avizate,nu stiu cum se procedeaza.
Inca o problema ar fi ca nu stiu cum este mai bine,sa platesc impozit pe profit sau pe venit.
Va multumesc mult de tot!
O zi buna!
Va rog sa ma ajute cineva care stie,vreau sa infiintez un SRL,cu sediul social la mine in apartament ,de la Registrul Comertului mi-au spus ca am nevoie de acordul vecinilor de pe orizontala si de pe verticala,dar cei de la asociatie nu vor sa-mi dea acordul daca nu semneaza toata scara....nu stiu cum trebuie sa procedez.Va multumesc!