Multumesc pentru raspuns !
Problema este ca stim acest lucru si asteptam sa fie pus in practica,. Dupa cum am spus,dosarul trebuia trimis de acum 3 saptamani ,dar acest lucru nu s-a intamplat. Se poate grabi cumva procesul ? Sau o sa asteptam ,ca in alte cazuri, ani de zile pana se va lua o decizie ?
Buna ziua ! De un an ne confruntam cu atacurile unui barbat care sufera de schizofrenie. Ne-a spart geamurile tot anul,chiar zilele trecute a fost ultimul incident. Politia a venit de fiecare data,a luat probe,l-au dus la sectie si i-au dat drumul. L-au prins si in fapt,dar din nou,nimic. A fost internat o perioada scurta de timp,apoi i s-a dat drumul si a continuat cu amenintari. Victimele sunt oameni batrani (bunicii mei), in afara de a se uita stanga-dreapta si de a trage rulourile la geamuri,altceva nu pot face. Politia a sugerat de multe ori sa ne rezolvam singuri problema, dar noi inca mai speram la o solutie legala si la o rezolvare corecta si umana a problemelor. Mama individului refuza sa il interneze,ii plateste toate amenzile si-l apara.
Acum 3 saptamani am fost chemati la politie pentru a semna pentru trimiterea dosarului in instanta,dar dosarul inca nu a fost trimis,dupa cum au recunoscut domnii politisti zilele trecute.
E o situatie delicata, caut de un an solutii legale,ne rugam de politisti sa grabeasca procesul sau macar sa mearga intr-un ritm normal,dar nu se intampla nimic. Nu stim ce sa mai facem ca sa facem povestea asta sa se termine mai repede.
Multumesc frumos !