Am avut 120 zile de concediu medical, zile de spitalizare doar 14 ,restul imobilizare la pat acasă , și abia după 3 luni de la accident am avut de făcut kinetoterapie. Iar referitor la revizuirea certificatului așa cu mi-ați recomandat, unde as putea sa fac? La același medic?? Mulțumesc!
Buna ziua, aș dori o lămurire dacă se poate cu privire la următoarea situație: am fost victima unui accident cu motocicleta, mai exact nu mi s-a acordat prioritate, in urma căruia m-am ales cu o fractură de femur operată cu tijă intramedulară.Am avut 120 zile de concediu medical fiind trimis in comisie, iar medicul legist mi-a eliberat după 5 luni certificatul Medico legal cu 70-75 zile de îngrijiri medicale. Precizez ca am depus toate documentele medicale și radiografiile care arată ca fractura nu este vindecata. Intrebarea mea este dacă acest certificat este “ legal” sau nu, având in vedere că mi-a fost eliberat doar după ce am “amenințat” cu aducerea la cunoștința a Managerului de spital despre situația că pur și simplu nu aveau timp sa îl redacteze pentru că au și alți pacienți și sunt foarte Ocupați. Aștept cu interes răspuns, mulțumesc!