avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate lungionut

Activitate lungionut

Va multumesc pentru raspuns, logic e sa- l ia in calcul la stagiu pentru punctele de stabilitate,dar la casa de pensii au zis ca nu intra in stabilitate. O zi cu liniste si bucurie!
Mai am o dilema,in cartea de munca nu au trecut salarul pentru 3 luni,in desfasurator,date privitoare la activitatea in munca, la cele trei luni e SalN- salar necunoscuat-mod plata 00 cum a fost sau nu valorificat?
Stagiul suplimentar coform art.99 leg.263/2010,lunile lucrate in continuare se vor lua in calcul la puncte de stabilitate? Depunerea actelor pentru pensie a fost facuta dupa acel stagiu suplimentar.
Amenda HCL 371/2007 ,800 ron pentru zgomot toba-scuter,as dorii lege/art. pentru cotestarea ei in instanta.
Buna ziua, am primit o amenda pentru circulatia pe trecerea de pietoni pe bicicleta, va pun un link cu procesul verbal mai jos, credeti ca se poate face o contestatie si sa se transforme in avertisment sau sa se anuleze amenda, tinand cont ca nu am avut nici o abatere in trecut si amenda a fost data chiar pe strada mea, in fata casei? Singura problema la acest proces pe care am observat-o este corectura peste valoarea amenzii. Suma amenzii mi se pare aberanta si peste posibilitatile financiarae ale unui student pentru aceasta fapta.
[ link extern ]
Răspuns la discuția Greseli in cartea de munca.
1978-1984 s-a zis ca ce e scris in cartea de munca e ..sfant../ am adeverinta de unde am lucrat dar nu stiu ce se va face si nu e corect,mai ales ca am lucrat la stat.Cu multumiri!
In cartea de munca salarul de incadrare nu e trecut,mai mult 2 ani de zile e trecut salarul din dispozitie de repartizare,desi salarul a crescut in fiecare an . Pasi de urmat legali pt corectarea erorilor
Da, e adevarat, maine voi lua nr, si apoi trimit dosarul, dar cautam sa-mi fac un calcul estimativ. Felicitari pentru doza de carte pe care o aveti! O seara buna !
Va multumesc! Sunteti FB Punctele pentru facultate vor fi impartite la 31,3 respectiv stagiul de cotizare ,si inmultit cu indice de corectie 1.41 si inmultit cu 1265 ron .E ok?
Am lucrat 11 ani in grupa II a ,as dori un calcul .Exemplu in anul 1991 la un salar de 11750 lei cu un spor 25% cate puncte( x.puncte)
Facultatea 5 ani,la zi inceputa in 15 09 1984 pana in 10 09 1989 punctaj pentru pensie .(nu am fost angajata pe parcursul studiilor)
Cu multumiri!
Discuție Pensionare
In cartea de munca nu e trecut retributia 1 an de zile,eu stiu ca salarul era 1570lei/in 1978 Daca aduc adeverinta / sau se calculeaza cu salar mediu ,care varianta e in castigul meu? Din 15/10/1989- 1 aprilie 2001 grupa II in procent 70% beneficii la puncte Cate puncte acumulez la pensie pentru 5 ani facultate la zi cu diploma(sep 1984-1989 )