avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie pentru trecerea pe pista de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie pentru trecerea pe pista de pietoni pe bicicleta

Buna ziua, am primit o amenda pentru circulatia pe trecerea de pietoni pe bicicleta, va pun un link cu procesul verbal mai jos, credeti ca se poate face o contestatie si sa se transforme in avertisment sau sa se anuleze amenda, tinand cont ca nu am avut nici o abatere in trecut si amenda a fost data chiar pe strada mea, in fata casei? Singura problema la acest proces pe care am observat-o este corectura peste valoarea amenzii. Suma amenzii mi se pare aberanta si peste posibilitatile financiarae ale unui student pentru aceasta fapta.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2020
lungionut, utilizator
Puteti contesta sanctiunea aplicata și sa solicitati inlocuirea sa cu avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda miturusanda miturusanda Daca am luat o amenda de circulatie care pe langa sanctiunea materiala imi mai suspenda si permisul de conducere, cand o contest trebuie sa cer obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv trecere neregulamentara, sanse de castig giulia1973 giulia1973 Buna ziua, am primit amenda pentru trecere neregulamentara (la distanta de zebra) si as dori sa o contest pentru ca mi se pare mare si incorecta. Procesul ... (vezi toată discuția)
Amenda staționare MaryjaneTea MaryjaneTea Amenda staționare neregulamentară Buna ziua, locuiesc în Otopeni pe o stradă foarte puțin circulata unde majoritatea vecinilor își parchează ... (vezi toată discuția)