avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate furios

Activitate furios

Răspuns la discuția bilet la ordin falsificat
Nu stiu daca societatea care este " beneficiarul " BO false emise in numele societatii mele este victima ( adica au luat teapa si ei ) sau este infractor . Eu cred , dupa niste detalii ( au dat 5 miliarde marfa fara nici o asigurare , intr-o sapatamana , pe BO la termen , fara se astepte sa incaseze macar unul - nici un comerciant , oricat de naiv nu face asta ) cred ca sunt infractori- mai sunt si in insolventa .
Dar nu stiu unde sa duc plangerea - la politie , la parchet ? Care ar fi deosebirea?
Am fost anuntat de banca ca am primit un BO de valoare mare , despre care nu stiam nimic.
Cand m-am prezentat la banca am constatat ca semnatura si stampila erau false - nu erau ale mele .
Banca a refuzat plata pe motiv de lipsa atesta bancar .
Am vorbit cu firma care era beneficiarul BO si carea imi spune ca mai are inca 4 BO ( 5 miliarde ) si are pentru ele niste facturi , semnate aiurea de niste soferi , zic ei .
Contul pe care l-au folosit era gol , nu-l mai utilizam de mult .
Ce pot face ca sa ma ptotejez ?

Va rog , sunt extrem de ingrijorat , sunt la mana unor ecscroci si n-am idee nici ce mai pot ei face , dpdv al justitiei romane , nici ce trebuie eu sa fac ca sa ma apar .