avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate lucian299

Activitate lucian299

buna seara,
Dupa achizitia unui teren de 725 mp in magurele ilfov am fost sa cer certificat de urbanism pentru constructie hala depozitare si sediu societate si mi sa raspuns ca nu pot construi in acea zona doar o anexa gospodareasca deorece este zona rezidentiala conform pug/puz 2008.
acum ca tot am cumparat terenul asta fara sa stiu, in anexa gospodareasca societatea poate sa isi desfasoare activitatea si sa declare sediu social sau trebuie sa vad terenul si sa cumpar in alta zona unde este permisa construirea depozit si sediu...? sau ce pot sa construesc in aceasta zona? multumesc
Buna ziua,
Am srl si vreau sa comercializez ingrasaminte ecologice si chimice pentru pomicultura dar producatorul este in Elvetia si nu detine certificate europene de calitate/conformitate.
In cazul acesta se poate face certificate de clitate/conformitate in Romania pentru a le putea comercializa in Romania?
Sau ce trebuie facut pentru a putea fi comercializate aici? Trebuie sa-si deschida o ramura de productie aici? (nu ar dori). Multumes