avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anexa gospodareasca pe teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anexa gospodareasca pe teren intravilan

buna seara,
Dupa achizitia unui teren de 725 mp in magurele ilfov am fost sa cer certificat de urbanism pentru constructie hala depozitare si sediu societate si mi sa raspuns ca nu pot construi in acea zona doar o anexa gospodareasca deorece este zona rezidentiala conform pug/puz 2008.
acum ca tot am cumparat terenul asta fara sa stiu, in anexa gospodareasca societatea poate sa isi desfasoare activitatea si sa declare sediu social sau trebuie sa vad terenul si sa cumpar in alta zona unde este permisa construirea depozit si sediu...? sau ce pot sa construesc in aceasta zona? multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Cum sa aleg terenul pentru construirea unei hale uunicodes uunicodes Buna seara, Vreau sa imi deschid o afacere, prin fondurile europene, pentru cresterea pasarilor. Avand in vedere ca nu dispun de o suma foarte mare de ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc pe acest teren ? scarabeul1984 scarabeul1984 Buna ziua, Nu am avut inca timp sa ajung la primarie sa incep demersul pentru actele de impartire a terenului. O sa intru in posesia unui teren intravilan de ... (vezi toată discuția)