avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate Floarea77

Activitate Floarea77

Daca era înscris in circuitul civil atunci aveam extras cu nr cadastral. Suntem din Ghimbav județul Brasov .
In lipsa unui plan parcelar toate din zona aceea sunt trecute ca fiind cu poziționare incerta
Buna ziua! Am un titlu de proprietate pe care este scrisă greșit parcela(ex: adică parcela corecta este 1563/2, dar in titlu scrie 1536/2) dar vecinătățile sunt scrise corect deci putem identifica imediat greșeala la o simpla privire. Întrebarea este daca punerea in posesie a noului titlu se face numai daca exista plan parcelar ptr acea zona sau pur si simplu nu are nicio legătura cu acel plan parcelar si pur si simplu se îndreaptă eroarea materială si gata.
Răspuns la discuția Gard
Tocmai am aflat ca nu are autorizație de construire a gardului si între timp si periclitează buna desfășurare a întregului proces de intabulare . S-a demonstrat ca tata si ceilalți proprietari ai parcelelor au dimensiunile diminuate datorita lui . Refuza si varianta vânzării cumpărării . Multumesc frumos ! Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră .
Discuție Gard
Buna seara !Tatal meu are un teren pe care dorește sa il intabuleze , Vecinul de langa terenul tatălui meu a construit un gard de beton , măsurând totodata limita dintre ei cu o ruleta . Dupa o expertiza topografica s-a constata ca el a intrat cam mult cu gardul pe terenul tatălui meu , care dorește ca in viitor sa vândă acel teren. Menționez ca tatăl meu nu i-a cerut ca sa isi dărâme gardul dar dorește ca sa ii plătească acei mp astfel încât sa fie echitabil pentru toată lumea vacinul nemaifiind in acest caz forțat ca sa isi dărâme gardul . Întrebarea mea este daca acel gard ar avea nevoie de o autorizație de construcție sau nu si cum considerati ca s-ar putea rezolva aceasta problema . Va Multumesc ! Sărbători fericite !