avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Activitate MariaOR

Activitate MariaOR

Răspuns la discuția Amenda contraventionala
Stiu ca nu este obligata sa tina cont de ea... eu doream doar sa stiu practica instantelor pe aceasta tema (chiar si in diverse circumstante) ca o simpla idee... nu ca regula generala... va multumesc, dar nu cred ca suntem aici ca sa imi demostrati de ce nu este in regula sa adresez o intrebare, ci ca sa schimbam anumite idei. Am inteles la ce va referiti si care este optica dumneavostra. Va multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Amenda contraventionala
Multumesc. Intrebarea mea era adresata in sensul in care un coleg s-a intalnit cu o astfel de situatie in care sa fie inlocuita amenda cu avertisment... nu am mentionat eu nimic de nicio baza de date.... dar eu va multumesc pentru ... interventie.
Buna ziua,
In situatia aplicarii unei amenzi de 2000 de lei pentru aruncarea unui rest de tigara pe jos, exista si situatii in care instanta va anula acea amenda si o va inlocui cu avertisment? Au fost situatii in practica in acest sens?
Multumesc.
Exista vreo posibilitate ca o societate sa refuze transmiterea unor fise fiscale pentru anii 2005-2015 ale unor clienti catre judecatorie (clientii fiind parti in proces), avand in vedere perioada mare de timp?
Buna ziua,

Care este diferenta intre AEGRM si Registrul NAtional de Publicitate Mobiliara? Multumesc.
Răspuns la discuția Delegare semnatura
Va multumesc pentru informatii!
Care este procedura de delegare a semnaturii unui director in cadrul unei societati? Multumesc
Discuție INSOLVENTA
Cat timp poate ramane o firma in insolventa?
Poate deschide doar unul dintre parinti un cont de tranzactionare la bursa pentru copilul minor? (parintii nu sunt casatoriti si doar unul doreste sa fie imputernicit pe cont) Multumesc!
Răspuns la discuția PENALITATI CONTRACT
Multumesc!