avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate valyraluk

Activitate valyraluk

Răspuns la discuția probleme intrun contract de munca
multumesc domnu ELIS. dar ma e o problema contractu estu unu ordinar ..nu se stipuleaza nimic ..ca angajatul va lucra in strainatate ...e trecut necalificat .. 500 salarizare ..cel mai mic .....si are o clauza ;"angajatorul este exonerat de orice responsabilitatedecurgind din intelegeri acorduri in care salariatu este parte , intervenite in afara stipulatiilor din prezentu contract: "..........adica este un contract pentru rominia ..nici decum pentru angajare in strainatate,,,,,POT SA FAC SESIZARE....SAU A LUAT TZEAPA ???
tatal meu a plecat pe data de 15 febr. cu contract de munca cu firma s.c. the bgf company s.r.l. din brasov la munca in italia.pe cheltuiala propie si platit biletu si asigurarea. pe data de de 21 februarie ..dupa numai 3 zile de munca... i sa adus la cunostinta ca trebuie sa plece pentru ca nu atrecut periada de proba . eu am vorbit la firma aici si mi sa spus ca nu vorbeste limba . de acea a fost trimis in tara . contractu prevede 15 zile perioada de proba dar nu e trecut nimica in el ca a fost trimis sa lucreze in strainatate . si normal din cite stiu eu firma trebuie sa plateasca transportu si cazarea muncitorilor ?? si mai important este ca nu e singuru caz ...
va multumesc