avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate m.diaconescu

Activitate m.diaconescu

Răspuns la discuția pensie alimentara
Ideea e ca transferul banilor a fost facut online sau prin money gram. Poate totusi sa recurga la instanta pt marirea pensiei, chiar daca in documentul facut la notar specifica clar cat trebuie platita pensia?

Dapix a scris:

Dacă nu ați păstrat chitanțele ultimilor 3 ani, mama copilului v-ar putea executa silit pentru ultimii 3 ani. După 3 ani intervine prescripția.

Pe viitor să păstrați cu sfințenie chitanțele, altfel riscați să plătiți de două ori.

Are dreptul să vă dea în judecată prin care să ceară pensie raportată la veniturile pe care le realizați în prezent.

buna seara, as avea o intrebare referitor la pensia alimentara. cand am divortat am facut-o in prezenta unui notar public unde am semnat actele si am stabilit de comun acord suma pe care o voi plati ca si pensie. intre timp mi-am schimbat job-ul si salariul mi-a crescut, iar apoi fosta sotie mi-a cerut sa maresc pensia de la 100 de euro ( stabilita initial la notar) la 300, altfel ma va da in judecata. mentionez ca lucrez in strainatate si niciodata nu am trimis 100 de euro, ci intotdeauna mai mult. nu am pastrat chitantele banilor trimisi din pacate. ce ar fi de facut. multumesc anticipat