avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate Anca 123

Activitate Anca 123

Va multumesc pentru lamuriri! Toate cele bune!
Va multumesc. In situatia in care are pensie si refuza totusi plata esalonata a datoriilor fata de asociatia de locatari, nu poate pierde si dreptul de uzufruct viager ?
Buna ziua,
In situatia in care o persoana locuieste in baza unui testament (uzufruct viager) in imobilul ce imi revine mine ca mostenitor si nu isi achita obligatiile la intretinere ce masuri pot lua eu ca mostenitor?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara revin cu o intrebare.

Desi lucrarile la teava pluviala s au incheiat peretii sunt in continuare inundati. Am luat legatura cu presedintele blocului insa nu am primit niciun raspuns concret decat cel ca lucrarile s au incheiat!
In aceasta situatie va rog sa ma ajutati sa imi spuneti daca prin a face o sesizare scrisa presedintelui blocului, asupra acestui fapt ar putea sa ma ajute, daca trebuie atasate pozele cu dovezile. (La 1 saptamana dupa incident peretii sunt intr o continua inundare, mirosul este f greu de suportat).
De asemenea doresc sa stiu daca sunt in situatia in care nu se va rezolva aceasta pb, indreptatita sa nu mai achit costul intretinerii-pana la momentul rezolvarii?
Va multumesc pentru sprijin!

Anca 123 a scris:

Multumesc!
Va trebui banuiesc sa actionez in judecata pt asta?

Multumesc!
Va trebui banuiesc sa actionez in judecata pt asta?
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cine ma despagubeste in cazul in care am fost inundata de la reparatiile tevii pluviale?
Mentionez ca locuiesc la et 5 din 8 si ceilalti vecini au fost afectati.
Multumesc!