avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubire inundatie teava pluviala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubire inundatie teava pluviala

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cine ma despagubeste in cazul in care am fost inundata de la reparatiile tevii pluviale?
Mentionez ca locuiesc la et 5 din 8 si ceilalti vecini au fost afectati.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anca 123 , utilizator 17:47, 23 Noiembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teava pluviala face parte din partea comuna de instalatii a condominiului
Asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurari starii tehnice a partii comune de constructii si de instalatii
In speta,asociatia de proprietari este responsabila
Multumesc!
Va trebui banuiesc sa actionez in judecata pt asta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara revin cu o intrebare.

Desi lucrarile la teava pluviala s au incheiat peretii sunt in continuare inundati. Am luat legatura cu presedintele blocului insa nu am primit niciun raspuns concret decat cel ca lucrarile s au incheiat!
In aceasta situatie va rog sa ma ajutati sa imi spuneti daca prin a face o sesizare scrisa presedintelui blocului, asupra acestui fapt ar putea sa ma ajute, daca trebuie atasate pozele cu dovezile. (La 1 saptamana dupa incident peretii sunt intr o continua inundare, mirosul este f greu de suportat).
De asemenea doresc sa stiu daca sunt in situatia in care nu se va rezolva aceasta pb, indreptatita sa nu mai achit costul intretinerii-pana la momentul rezolvarii?
Va multumesc pentru sprijin!

Anca 123 a scris:

Multumesc!
Va trebui banuiesc sa actionez in judecata pt asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa ... alex bruh alex bruh Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
Avarie conducta pluviala monicameleru monicameleru Intr-un apartament teava pluviala este mascata intr-un perete de rigips.Din cauza temperaturilor mai ridicate o mare cantitate de apa s-a topit si peretele ... (vezi toată discuția)
Reparatii apartament Alecs25 Alecs25 Buna ziua Doresc sa ma ajutati cu problema de mai jos: Prin balconul apartamentului trece teava pluviala a blocului, teava care in momentul amenajarii am ... (vezi toată discuția)