avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate ROGABI

Activitate ROGABI

Răspuns la discuția Fisa de lichidare - urgent
Asa zisa actualizare se facea in momentul inregistrarii documentului, referindu-ma la 5421 in speta, astfel de constatari putandu-se face la momentul respectiv si nu dupa 2 ani. Nu se lista fisa contului si nici o alta fisa care sa poata proba verificarea respectiva. Semnaturile privind situatia soldului contului 5421, erau :
persoana care efectua inregistrarile si contabilul sef.
Răspuns la discuția Fisa de lichidare - urgent
Nu mi-am imaginat niciodata ca se va putea intampla asa ceva, mai ales dupa 2 ani. Datele in firma noatra nu sunt listate. Eu intram pe contul 5421, cautam persoana, vedeam pe ecran soldul si semnam sau nu fisa de lichidare. Asa se proceda acum 2 ani, ca si acum deatfel. Nu sunt listate decat persoanele cu probleme in decontarea sumelor respective.
In cazul in care am lucrat la departamentul contabilitate al unei firme si m-am transferat la alt departament in cadrul aceleiasi firme, acum 2 ani si acum,astazi,colege "binevoitoare" vor sa ma determine sa raspund pentru niste fise de lichidare semnate de mine la vremea respectiva:O, iar ele spun ca acum au gasit persoanele care au plecat cu mici diferente nerestituite:-/ ( desi pot sa jur ca in momentul semnarii fiselor respective am verificat soldul contului), ce se poate intampla ? Daca a intrat cineva si mi-a sters operatiuni contabile din calculator cum demonstrez ?