avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate Marv

Activitate Marv

magiccom a scris:

Unde a declarat ca are functia de baza

E clara treaba , a zis ca a sunat contabililul din armata si i-a zis ca acolo are functia de baza .

Se poate cumva constrange legal contabila care a APROBAT aceasta nebunie sa suporte consecintele , fara un contract semnat doar pe baza declaratiilor depuse ? Sau a semnaturii de pe bilant ?

Bilant care daca se vor corecta si trece acele sume din tichete ca si drepturi salariale nu va ma fi corect si va trebui rectificat ?
Este posibil sa aiba functia de baza la jumatate de norma ? in cazul in care nu reiese de nici unde, unde ar avea functia de baza , sau e valabila doar in cazul contractelor cu norma intreaga ?
Din contractul sotiei nu reiese de nici unde , unde ar avea functia de baza , semna o declaratie pe proprie raspundere cum ca realizeaza venituri din mai multe salarii ... si nici din acea declaratie nu reiese de nici unde unde are functia de baza .

Nu stiu pana miine ca l-am intrebat sa imi zica daca reiese din contractul cu armata ca ar avea acolo functia de baza , e la servici acum 24 de ore .

In cazul in care nu reiese de nici unde , unde ar avea functia de baza exista portita cu declararea pe propie raspundere ca are functia la firma sotiei si sa instiinteze si armata si sa nu se treaca venituri salariale acele bonuri si sa fie legal ?
Buna seara ,

Azi am aflat ca nu aveam voie sa ii dau bonuri unui angajat la stat si care primea indemnizatie de hrana si la firma sotiei cu jumate de norma .

Din martie anul trecut si pana acum i-am dat si bonuri de masa si nu pot da vina pe angajat .

Penalitatile si dobanzile sunt imense chiar daca sumele sunt mici sunt foarte multe zile , adunate se duc peste 30.000 spre 40.000 , inca nu e calculat la sange .

As dori sa stiu daca poate fi actionata cumva in judecata prima contabila care a facut statele de plata si a depus declaratiile la anaf pentru acest lucru , deoarece ea ar fi trebuit sa stie acest lucru si sa imi spuna ca nu se poate asa ceva .

Am mai platit si 7.500 duble cu 200 % si nu 100 % ... contract intre ea si firma sotiei nu cred sa fie semnat ce contract a trimis , nu cred sa fie posibil trasa la raspundere cu el decat cu depunerea declaratiilor sau bilantul ... in baza acestora daca este cumva vre-o modalitate de tragere la raspundere .

Mentionez ca sa ajuns la a 4 contabila , si actuala sustine si ea ca se poate si nu stie sa nu se poata , chiar azi cand i-am zis ... am intrebat-o si acum 7 luni la preluare si a zis ca nu e nici o problema si nu am cautat sa mai citesc eu .

Multumesc!
Completari ... chiar avea preturile noi in mana sa le schimbe cand au venit ei la cele 6 produse si altele ... NICI MACAR nu le-a PASAT ... !!!
Buna ziua,

Au venit doi inspectori opc la un magazin in control ... numai in gaura ... nu au cautat sa gaseasca ceva nereguli ...

In ziua respectiva au venit vreo 500 de preturi schimbate ... si persoana respectiva rsponsabila cu magazinul schimba preturile cand s-a trezit cu inspectorii in magazin ...

E drept ca era trecut de ora 13 si gasesc ei 6 preturi care BINEINTELES ca erau schimbate din ziua respectiva si nu apucase sa schimbe inca la toate cate s-au schimbat pretul vechi cu cel nou la raft ...

PRETURILE noi la produsele respective erau venite in dimineata respectiva doar ca inca nu apucase sa le schimbe ... le-a explicat cum stau datele problemei dar nici nu le-a pasat ...

Nu a fost nici o plangere si sa nu se fi incercat rezolvarea problemei cu persoana respectiva pe cale amiabila ... din ce stie ea ... si nu au zis nimic de nici o plangere din partea vreunei persoane .

Au chemat-o la sediul lor si avand in vedere cum stau datele de mai sus i-au dat o amenda de 50.000 de lei spunandu-i ca, daca preturile sunt din ziua respectiva schimbate si poate dovedi sa conteste amenda si se transforma in avertisment !

Cand au fost in magazin si le-a explicat , si le putea si dovedi PE LOC ca in ziua respectiva au venit pe mail preturile schimbate la ce au gasit ei nici nu au vrut sa auda , le-a explicat si cand a fost la ei ca se poate dovedi lucrul acesta ... TOT au dat amenda ... nici nu au stat sa vada daca e asa sau nu !

Acum ce ma intereseaza daca se pot da in judecata persoanele respective care zic eu au facut un ABUZ in serviciu si nu institutia , pentru lucrurile de mai jos :

Doar starea psihica cand primesti o amenda de 50.000 "aproape nevinovata" ( pana cand au venit ei a tot schimbat la preturi si multe alte sarcini , si toate sarcinile care le-a facut pana atunci erau prioritare, nu a dormit , e drept ca poate trebuiau schimbate pana la ora respectiva toate dar nu a APUCAT avand foarte multe sarcini si nu a fost ceva INTENTIONAT cu scopul de a insela cum zic ei).

Pentru ce sa mai pierzi timp pe drum cand te-au chemat la ei sa iti dea amenda , timp sa faci contestatie , cine stie cate drumuri , stresul ca cine stie peste cine dai si chiar daca dovedesti ca e asa nu accepta contestatia si nu o schimba in avertisment , cauta un avocat ... si cate si mai cate CAND se putea demonstra pe loc in ziua cand au fost in control in magazin ACESTEA ???!!!

Va multumesc !