Totodata, acest PV plus actele aditionale necesare modificarii pentru statut si act constitutiv, vor trebui atestate la notar inainte de depunerea lor la judecatorie? taxa de timbru va fi suportata de asociatie si nu de membru care renunta, nu?
Multumesc pentru raspunsuri, insa mai am o nedumerire. Am inteles ca trebuie sa adaugam si alti membrii cu drepturi depline, Acestia, presupun, ca trebuie numiti in actul constitutiv si statut cand acesta se va schimba, dupa renuntarea membrului fondator/secretar general, sau se refera la voluntari cu contract de voluntariat?
Din cate am inteles trebuie sa afcem urmatoarele: in primul rand sa adaugam in asociatie alti voluntari cu contract de voluntar, iar la umratoarea AG sa numim unul dintre acestia intermediari in rolul persoanei care doreste sa se retraga. La judecatorie trebuie dus PV din acea sedinta si cererea de renuntare a persoanei in cauza, nu?
Pentru o asociatie,nou infiintata, daca un membru fondator din 3 doreste sa se retraga, care este procedeul? Mentionez ca asociatia are doar 4 membri, membrul fondator care doreste sa se retraga face parte din consiliul director ca secretar general.