avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate mihaitarobert

Activitate mihaitarobert

Va salut se poate face ore in folosul comunitati pe perioada stari de urgenta.Am fost sa ma interesez la serviciul de probatiune si este inchis relati cu publicul pe perioada stari de urgenta.
Va multumesc.
buna seara in urma cu aproximativ 1 an jumate am condus o autoutilitara de 7.5t pentru care nu posed permis de conducere categoria C eu avand doar B fiind oprit de politie unde mi.au facut dosar penal pentru conducere fara categorie
In aceasta perioada permisul a fost retinut pana la solutionarea cazului.
Dosarul a fost judeca cu neinceperea urmariri penale si munca in folosul comunitati pentru 60 zile. Eu fiind muncitor programul serviciului nu imi permite sa fac aceste zile, lucrez 10 ore pe zi plus naveta dus-intors ajung sa fac in jur de 12-13 ore pe zi plecat de acasa
Am inteles ca 2 ore este echivalentul la 1 zi de munca
Eu intru dimineateata la 7 si seara ajung acasa tocmai in jur de 8 sau 9 in functie de trafic.
Intrebarea mea este urmatoarea cum as putea sa fac aceste zile daca serviciul nu imi permite,Se poate plati aceste zile ?
Răspuns la discuția Plata ore suplimentare
bum pai si la un simplu calcul facut ...10.71 net/ora x 17 ore suplimentare +75% =318 lei si eu am primit doar 304 lei ceea ce mai raman 14 lei nesocotiti asta este impozitul platit la stat
Răspuns la discuția Plata ore suplimentare
11.25 sunt bani net pe ora 11.25 x 160 ore= 1800
la noi salarul este fix indiferent ca e luna mai mica sau mai mare
Daca spuneti ca 10% este impozitul asta inseamna ca in loc de 75% sunt platit doar 65%
Va salut.Am o nelamurire legata cu plata de ore suplimentare facute peste programul normal de 8 ore.Seful meu a spus ca orele suplimentare conform codului munci se plateste cu 75%. Bun
Eu am salariul net de 1800 ron si brut 3047 ron
Luna trecuta am facut 17 ore suplimentare peste program din care am incasat 304 lei doar din orele astea adica 1800 net + 304=2104 net
La un calcul facut de mine suna cam asa
11.25 lei pe ora x 17 ore suplimentare +75%=334 dar eu am luat decat 304 lei asta inseamna ca a calculat orele cu 59% in loc de 75%
11.25x17+59%=304
Cum este corect el plateste impozit pe orele mele suplimentare asta inseamna ca in loc de 75% sunt platit doar 59% si 16% impozit la stat?
Va rog sa ma ajutati sper ca intelegeti din ce am scris