avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ore in folosul comunitati pe perioada de urgenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ore in folosul comunitati pe perioada de urgenta

Va salut se poate face ore in folosul comunitati pe perioada stari de urgenta.Am fost sa ma interesez la serviciul de probatiune si este inchis relati cu publicul pe perioada stari de urgenta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:44, 13 Aprilie 2020
Bine ca au închis.
In mod logic nu puteati presta această munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contravenient- efectuare munca in folosul comunitatii didi232 didi232 In aceasta perioada ( stare de urgenta) contravenientul se poate prezenta \"la munca\" pentru executarea activitatii in folosul comunitatii ? OG ... (vezi toată discuția)
Timpul în care vor fi luat în evidenta Silverio Silverio Bună ziua am și eu o întrebare.. am o decizie finala data de judecătorie și as vrea sa știu în cât timp vor ajunge documentele la da și pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Munca neremunerata in folosul comunitatii flori_56 flori_56 Poate sa-mi explicecineva cate ore pot presta intr-o zi(munca in folosul comunitatii), avand in vedere ca sunt si angajat si lucrez in ture? Va m ultumesc! (vezi toată discuția)