Buna.ziua numele meu este Mihaela. am si eu o intrebare si as vrea putin ajutor sunt casatorita de 12 ani si eu cu sotul meu nj prea ne mai intelege imi aduce acuzatii ca si cum l.as insela dar fara nici o proba dovada sau vre.un fel de argument plauzibil.avem un baietel de 6 ani si as dori sa.l iau la mine dar ma ameninta ca nu al voi lua ca va face tot posibilul sa.l tina departe de mine vreau copilul nu vreau nimic alceva nici casa nici pamantul ce are el nu ma intereseaza vreau sa invete la o gradinita buna si asta vreau sa fac sa.l duc la o scoala mai buna decat unde e acum.vreau sa ma ocup de el cum stiu eu mai bine cu toate ca sunt ocupata cu munca mult.imi tot spune ca va iesi copiljl un prost daca ne vom desparti nu cred are vre.o legarura cu asta despartirea ai tot spun sa tinem legatura pentru copil ca e mai bine ca sa nu.l invatam rasfatat si sa nu tina cu unu mai mult si unul mai putin dar refuza categoric.motivul divortului e nepotrivire de caracter nu gandim la fel si avem opinii total diferite.tin sa mentionez inca e" baiatul lui taticu" cu toate ca are o varsta de 38 de ani.si asta e unul din motive pt care vreau sa divortez la orice problena trebuie sa.l intrebe le tati.mda....nu poate lua decizii de unu singur pt ca nu.l duce capul deci as dori mai multe detalii cjm as putea sa pastrez baiatul.multumesc.